EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
SUBSCRIPCIÓ DE PAGAMENT

A la porta de l'edifici s'ha desplegat la pancarta objecte de la inhabilitació

Dimecres, 16 Setembre 2020 10:24

El

Escrit per

Les mesures a Lleida, Aitona, Alcarràs, La Granja d'Escarp, Seròs, Soses i Torres de Segre s'equiparen a tot Catalunya

El carrer Major de Lleida segueix amb molt ambient de compradors i les terrasses plenes després de l'anunci del Govern

Warrent Buffet realizará en los próximos días su primera gran operación del año. Según fuentes de toda solvencia, Buffet materializará una oferta de adquisición por Kansas City Southern(KSU).Esta adquisición superior a los 21 billones de dólares supondrá para el oráculo de Omaha.

Sanitat ha acceptat la petició de Salut també per a Lleida, després de la baixada en la incidència de casos

L'obra va quedar paralitzada pel coronavirus i consisteix en el cobriment de la 'Gran Cambra' de l'antic palau

PFIZER realiza una oferta vinculante por TITan Pharmaceuticals que previsiblemente el consejo de TTNP aceptará en las próximas horas

Ver las imágenes de origen

 

 

Les associacions i federacions treballen en protocols amb mesures per poder reobrir

 

 

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que a partir del 2 de maig es podrà sortir al carrer per fer activitats esportives individuals o per passejar amb les persones que es convisqui si l'evolució de la pandèmia ho permet. En roda de premsa, el president espanyol ha assenyalat que qui concretarà l'ordre definitiva serà el ministeri de Sanitat després de veure quin és l'impacte del primer alleugeriment de les restriccions amb les sortides regulades dels infants. De fet, en relació a aquesta mesura, ha descartat la proposta que el Govern català ha llençat d'establir franges horàries per edats. "L'ordre del ministeri és clara i és la que s'ha de seguir en relació als requisits i exigències dels menors", ha respost.

Sánchez ha argumentat que simplement s'ha restringit les sortides de 9 del matí a 9 del vespre perquè els pares que treballin puguin conciliar. El Govern havia proposat que els menors de 6 anys poguessin sortir d'11 del matí a 1 del migdia i els infants de 6 a 13 anys –inclosos- ho fessin de 4 a 6 de la tarda, per evitar aglomeracions.

A partir d'aquest diumenge, els infants menors de 14 anys ja podran sortir al carrer a fer passejos d'una hora com a màxim i en un radi d'un quilòmetre respecte al seu domicili.

En aquests dies de confinament pel coronavirus, Carles Porta (Vila-sana, Pla d'Urgell, 1963) ha descobert una altra manera de compartir els seus relats negres. Des del seu estudi i a través del seu canal de Youtube, que ja té més de 2.500 subscriptors, el periodista actualitza les narracions dels casos que han generat més expectativa, com el crim de la Guàrdia Urbana. Aquesta ha sigut la fórmula per seguir en contacte amb la seva àmplia comunitat de seguidors amb set de true crime. La seva veu identificable, pausada i amb accent lleidatà fa temps que ens acosta la part més fosca de la societat i, com ell mateix diu, hi intenta posar llum. El seu programa de televisió, Crims (TV3), ha sigut un èxit d’audiència, sumant amants a les seves històries d’assassinats i investigacions, que ja compartia a la ràdio.

Curro Palacios Taberner

 

Pàgina 1 de 110

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER