EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 04 Octubre 2017 12:15

1 d'octubre:vam poder votar

Escrit per EL MERCADAL

El diumenge 1 d'octubre, va ser el dia del referèndum d'autodeterminació del poble de Catalunya, la societat catalana es vamobilitzar i va anar a votar de forma pacífica, per desgràcia nostra van arribar els Antiavalots de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional i van començar a agredir a les persones que estaven als col·legis electorals intentant exercir el dret de vot, causant el pànic entre la població a agut més de 800 ferits dos dels quals estan greus.

Des del portal web elmercadal.cat condemnempúblicament violentes dels cossos policials espanyols i desitgem la promptarecuperació de les víctimes.

El resultat del referèndum, a donat la victòria al "SÍ" amb un 90%, ara li toca fer un pas endavant al Govern de la Generalitat presidit per Carles Puigdemont, faci la declaracióunilateral de la independència el més aviat possible i que vegi el Govern del President Mariano Rajoy que no tenim por.

Catalans i catalanes tinguem optimisme, mirem al futur amb esperança i il·lusió, i fem de Catalunya la Finlàndia del Sud.

Llegir 5248 vegades Darrera modificació el Dimecres, 04 Octubre 2017 12:19

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER