SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Ciutadans de Lleida (C's) reclama millores al casc antic de Lleida per tal de que reconeguin Lleida com a Patrimoni de la Humanitat

El regidor de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Lleida, José Luis Osorio, ha anunciat que preguntarà en la comissió d'Urbanisme sobre "el mal estat en què es troben les termes romanes de la carrer Cardenal Remolins". Osorio ha lamentat que "Lleida no aposti per donar a conèixer aquest llegat històric" i que actualment es trobi "tan deteriorat".

Per això, Osorio sol·licitarà més informació sobre "la possibilitat de millorar la zona de les termes romanes, de la mateixa manera que s'està fent amb les obres de millora del Call Jueu". El regidor de C’s ha insistit que "una ciutat que aspira a ser Patrimoni de la Humanitat, no pot deixar oblidat cap element del nostre patrimoni històric", ja que "també pot ser vist com un punt d'atracció turística".

D'altra banda, Osorio preguntarà també sobre "el mal estat de les rajoles de l'entrada al Auditori Enric Granados", tenint en compte que ens trobem en "l’Any Granados". "La majoria de les rajoles de la plaça Josep Prenafeta es mouen, estan aixecades i trencades", ha afegit.

Darrera modificació el K2_DimPMCETE_Març+0100RMarPMCET_1C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat