SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

App Guia Balaguer, tota la informació de Balaguer a un clic.

Aquesta App es presentarà el pròxim dia 25 d'abril a les 20 hores a la sala de premsa de l'Ajuntament (fonoteca).

La presentació anira a càrreg de l'alcalde de Balaguer Jordi Ignasi Vidal,  juntament amb les regidores de promoció econòmica i turisme  Ester Guarné i Lorena González i dels creadors de l'App, Rafa Martínez (Reskyt) i Rafel Jesús (Clic Clac Fotografia).
 
Es mostrarà tots els avantatges, característiques, opcions i possibilitats que incorpora aquesta App pel ciutadà, comerços, associacions i entitats; així com el tour interactiu de la Ciutat de Balaguer.
Esperem poder comptar amb la vostra presència.
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat