SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

La fira de la qualitat comença amb molt bones expectatives i novetats

Foto:Ajuntament de Balaguer Foto:Ajuntament de Balaguer

L’ajuntament de Balaguer vol donar aquest any més protagonisme al sector del comerç i els serveis a la Fira Q dels dies 30 d’abril i 1 de maig. Ho farà amb tot un seguit d’activitats entre les que destaquen les desfilades de moda i complements que es faran sobre la passarel·la del pavelló tant dissabte com diumenge a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda.

A part, durant els dos dies del certamen les cases comercials faran diferents demostracions i xerrades. Hi haurà, per exemple, una demostració de competició real del joc League of legends; una xerrada sota el títol “Google, el primer aparador del teu negoci”; una altra sobre com ajudar el teu negoci amb una app per telèfons mòbils; hi haurà una demostració de diferents estils de dansa; un taller explicatiu de com realitzar un capgròs amb materials reciclats; la presentació i prova d’una bicicleta elèctrica; un taller explicatiu sobre l’ús dels botons de la càmera fotogràfica; i una demostració de modelat en 3D i Videojocs.

Aquestes són algunes de les activitats a les quals podran assistir els visitants de Fira Q, un certamen, que també acollirà la X Jornada tècnica de la Mel amb el ja consolidat concurs de Mels així com el II Concurs de cuina amateur de proximitat de les terres de Ponent 

En el sector de producte de proximitat, a part d’una atractiva graella d’accions dins l’escenari de la Diputació de Lleida, també es podrà degustar la coca de recapte i samfaina dels diferents forners de Balaguer i comarca, que formen part de la Mostra que organitza, de nou, l ’Associació Gastronòmica i Cultural del Comtat d’Urgell.

Pel que fa al Saló de l’habitatge, comptarà amb diferents xerrades conduïdes per autèntics professionals que  parlaran de l’estalvi energètic, demostracions de nous productes, pintures, materials de construcció...

Enguany, la Fira no tancarà al migdia i oferirà la possibilitat de quedar-se a dinar tot gaudint d’uns concerts vermut tant dissabte com diumenge.

Darrera modificació el K2_DisPMCESTE_abril+0200RAbrPMCEST_1C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat