SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Balaguer vol fer història amb el Open Night

Balaguer, capital de la Noguera celebra avui el primer Open Night organitzat per bona part del comerç de la ciutat, que oferirà grans ofertes, descomptes i regals fins a les 3 de la matinada. L’obertura del comerços es complementarà amb tot tipus d’activitats lúdiques i festives.
 
Carme Boneu és la dinamitzadora de l’Associació de Comerciants Balaguer 2021.
 
A més, una bicibirra traslladarà les persones que ho desitgin d’un costat a l’altre de Balaguer tot gaudint d'una cerveseta.
 
En total participaran en l’Open Night de demà més de 100 comerços així com una gran quantitat de bars, restaurants i cafeteries, que oferiran degustacions, menús i tapes de qualitat, així com una “gastrobarra dolça i salada” que s’ubicarà al Passeig de l’Estació i a la Plaça del Mercadal.
 
En total es repartiran 1.000 euros en premis amb butlletes de 20 euros, butlletes que es trobaran en els diferents globus que repartiran els comerços i que s’hauran de tornar a gastar en els establiments que participaran a l’Open Night.
 
L’objectiu final és que la gent de Balaguer i també els de fora coneguin l’àmplia oferta del comerç balaguerí i acabin comprant aquí a la ciutat.
 
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat