SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Balaguer acollirà el tercer Motorshow amb més de tres-cents vehicles d'arreu del món

Dissabte, el pavelló acollirà la 3a Demo Drift en Memòria d’Antoni Quesada , des de 2/4 d’11 del matí fins a les 9 de la nit. I diumenge a les 12 del migdia es durà a terme l’exhibició de Stun, aquest any a càrrec de John Peña i el seu equip.

Una de les novetats i plats forts d’aquesta edició anirà a càrrec dels coneguts “Gas Monkey” que exhibiran cotxes customitzats per ells mateixos.

Per la seva banda, The Lowdown Gents , mostraran vehicles retro i hot rods . Per la seva banda , la  grafitera Lily Brik , serà l’artista convidada per realitzar una demostració de com decorar un cotxe.

Durant aquest dos dies, es faran vàries activitats com proves de drift, so, il·luminació i tubs d’escapament, i es comptarà amb els millors pilots de drift de Catalunya


Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat