SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Dr.Àngel Pedra, del Hospital Santa Maria demana més teràpies i menys medicació per evitar el patiment dels pacients i despeses sanitàries innecessàries

Segons declaracions del psiquiatra Àngel Pedra a CADENA SER , el malestar físic i psíquic per causes molt variades es tradueix amb una major frequentació dels serveis sanitaris i amb un augment de la despesa farmacèutica que segons el Departament de Salut ha patit gairebé un augment del 3% a Lleida. "Hauriem de plantejar-nos si l'actual model és vàlid donat que no disminueix el patiment i provoca una major despesa. Potser caldria potenciar un canvi on es podés passar més temps amb els pacients escoltant la seva simptomatologia i poder-li oferir no disminueix el patiment on es podés escoltar més al pacient i modificar en el context de diàleg entre pacient i professional el eslògan de menys medicació i més teràpia cal tenir-lo present a fi de que la gent tingui més salut."

Cal tenir en compte que la majoria de visites per sanitat pública no són resoltes, i degut al precari estat dels serveis sanitaris alguna gent opta per fer-se de mútues ja que a pesar que no et garanteix la plena salut pot abordar els problemes d'una forma diferent, acurada i més professional.

 

Darrera modificació el K2_DisPMCESTE_Setembre+0200RSetPMCEST_1C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat