SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida va celebrar el passat divendres a la nit la seva gran festa anual

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida va celebrar divendres 7 d’octubre a la nit la seva gran festa anual, coincidint amb la setmana de la festivitat del patró dels veterinaris, Sant Francesc d’Assís, a les instal·lacions del Restaurant Resquitx de Golmés.
El sopar va reunir al voltant de 140 persones i va tenir com a acte central el lliurament del Premi al Veterinari de l’Any. En aquesta ocasió, el guardó va recaure en la figura de Lorenzo Fraile, que va rebre la distinció de mans de la presidenta del COVLL, Carmen López, i de la representant de l’Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios, Cristina Muñoz.

Lorenzo Fraile és Doctor en Farmacologia i exerceix de professor agregat de la Universitat de Lleida en les especialitats d’epidemiologia i farmacologia. Es tracta d’un professional de molt renom internacional en el seu sector i és assidu com a ponent en congressos estatals i internacionals. Recentment va ser guardonar amb el premi de l’Article Tècnic Agrari dins la Fira de Sant Miquel de Lleida.

Al marge d’aquesta distinció, que ja té cinc anys d’història, durant el sopar es va fer un petit reconeixement als veterinaris que compleixen 65 anys en aquest 2016, es va donar la benvinguda als nous col·legiats (el COVLL ha superat ja els 500) i també es va lliurar un petit detall a Albert Finestra, que aquest any va deixar la junta.

Pel que fa a les autoritats, entre els presents hi havia Teresa Masjuan, directora general d’Agricultura i Ramaderia del DARP, i l’alcalde de Golmés, Jordi Calvís.

Com ja és tradicional, es va realitzar el sorteig de prop d’un centenar de regals que aporten els diferents patrocinadors, empreses i cases comercials que col·laboren amb el sopar de Sant Francesc. El bon ambient va presidir una vetllada distesa i de retrobament entre els professionals del secto

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat