SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Un grup de cibercriminals intenta bloquejar sense èxit la xarxa d'internet

El Govern dels Estats Units investiga un possible ciberatac massiu contra Twitter, Spotify, Github i el diari New York Times. L'atac consisteix en una denegació de servei (DDoS), que ha provocat problemes de connexió en diversos llocs del món, però especialment a la costa Est dels Estats Units. Quan realitzen un atac DDos, els pirates informàtics intenten saturar la resposta dels servidors de les pàgines amb una onada de demandes d'accés falses.

La connexió ha estat interrompuda a primera hora del matí durant dues hores, i ha afectat les empreses de gestió de servidors -proveïdores de direccions DNS- Dyn i Amazon Web Services. Desde El Mercadal intentarem informar de la darrera hora sobre aquest tema via xarxes socials i també desde la nostra pàgina web ja que creiem que es tracta d'una gran amenaça per la humanitat que haurem de vencer en el futur amb el CESICAT i l'ajuda de l'ONU. Ens solidaritzem amb totes les empreses que han sofert aquest lamentable atac massiu i estem a l'espera de nous comunicats.

Darrera modificació el K2_DivPMCESTE_Octubre+0200ROctPMCEST_1C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat