SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

El Govern apostarà per l'Escòla d’Ostalaria Les – Val d’Aran

Aquest passat dimarts s’ha celebrat a Les (Vall d’Aran) la reunió mensual del Consell de direcció de l’àmbit territorial de l’Alt Pirineu i Aran, un organisme presidit per la delegada territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, i què engloba els directors dels serveis territorials de cada departament de la Generalitat de Catalunya.

La reunió aquest cop s’ha celebrat a la sala d’actes del centre educatiu públic Escòla d’Ostalaria Les – Val d’Aran, situada a la Plaça de la Generalitat de Catalonha de la població de Les, al terçó aranès de Quate Lòcs. Aquest centre és únic en l’àmbit de tot el Pirineu, on s’imparteixen els cicles de formació professional de cuina i gastronomia, pastisseria i forneria.

gestió d’allotjaments turístics així com un PFI d’auxiliar d’hoteleria destinat a la cuina i els serveis de restauració i comerç.

A la reunió hi han estat convidats també els representants territorials de l’Institut Català de les Dones, de joventut, l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i d’esports.

La reunió aquest cop s’ha celebrat a la sala d’actes del centre educatiu públic Escòla d’Ostalaria Les – Val d’Aran, situada a la Plaça de la Generalitat de Catalonha de la població de Les, al terçó aranès de Quate Lòcs. Aquest centre és únic en l’àmbit de tot el Pirineu, on s’imparteixen els cicles de formació professional de cuina i gastronomia, pastisseria i forneria,

Darrera modificació el K2_DimPMCESTE_Octubre+0200ROctPMCEST_1C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat