SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Balaguer ha celebrat Santa Llúcia amb novetats

Durant el dissabte dia 3 de desembre més d’ un centenar de parades han participat a la Fira mercat de Santa Llúcia als diferents carrers del Centre Històric de Balaguer.

Les parades són diverses i trobem des de complements, bijuteria, regals, ornaments , arbres i flors de Nadal, soques, figures de pessebre ... fins a diferents productes gastronòmics de proximitat com torrons, cava, embotits, olis, mels, sal, melmelades ... per tal d’anar preparant les festes nadalenques

Enguany, gràcies a la col·laboració amb l’oficina comarcal del departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, va tenir lloc una Jornada Tècnica, al casal de LaPallavacara, sobre “Les plantes aromàtiques del nostre entorn, processat i usos”.

Seguint amb la línia de recuperar la plaça del Pou com un espai dinàmic on s’hi feia el mercat de l’aviram hi ha hagut una exposició d’aviram viu, amb més d’una quinzena d’espècies diferents, amb els seus cuidadors.

Tallers de manualitats amb la col·laboració dels monitors del centre d’esplai Gaspar de Portolà, els quals també van fer un taller infantil a les 17.00 h, al casal de laPallavacara, de manualitats nadalenques.

També com a novetat d’ enguany, han gaudit d’una cantada de nadales itinerant a càrrec dels alumnes de l’ Escola Municipal de Música de la ciutat amb les cançons més populars.

Amb la voluntat de compartir aquesta Fira amb els comerciants de l’eix comercial del Centre Històric, concretament del carrer d’ Avall i Major , s’ha donat el tret de sortida a la campanya de Nadal sota el nom: “Les teves compres per Nadal, al carrer Major i d’Avall, tenen regal! Obsequiant amb vals de totes les botigues durant el mes de desembre. El sorteig es realitzarà el dia 3 de gener a les 12 h a cada carrer.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat