SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Reparteixen 200.000 polseres preventives per evitar que els nens es perdin en les fires

Protecció Civil de la Generalitat i l’Ajuntament d’Amposta, a través de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil (AVPC) del municipi, distribueixen durant la Fira Amposta 2016 (des d’avui i fins al 6 de desembre) polseres identificatives per a nens en les quals es pot anotar el seu nom i un telèfon de contacte per poder localitzar els familiars o responsables en cas que es perdin.
 
L’AVPC d’Amposta disposarà tots els dies de la fira d’un stand a l’entrada de la fira i s’encarregarà de gestionar, col·locar i lliurar els fulletons i les polseres als pares/mares que s’interessin. En total es podran repartir més de 1.000 polseres als nens i nenes que ho demanin.
 
Protecció Civil recorda que és molt important posar als nens les polseres identificatives quan es vagi a llocs o esdeveniments on hi hagi una gran concentració de persones, com festivals, fires, parcs temàtics, piscines, cavalcades de reis, actes de festes majors, desfilades o altres espectacles massius.
 
Gràcies a aquestes polseres, si el menor es perd i no sap o no recorda el telèfon dels seus pares, els agents de seguretat o qualsevol persona que el trobi pot trucar al telèfon que hi ha anotat a la polsera i així facilitar/agilitzar el retrobament entre els pares i el nen.
 
Les polseres són reutilitzables i permeten anotar el nom del nen/nena i un telèfon de contacte de la persona responsable en cas que el nen es perdi. Un cop acabat l’esdeveniment, el nen es pot treure la polsera i guardar-la per un altre dia quan assisteixi a altres activitats amb molta concurrència de gent.
 

Fins a data d’avui, la Direcció General de Protecció Civil (DGPC) ja ha distribuït unes 200.000 polseres sobretot entre ajuntaments, associacions de voluntaris de Protecció Civil i altres entitats especialment a festes i celebracions multitudinàries com Cavalcades de Reis, festes majors, etcètera.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat