SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

CCOO vol acabar amb el masclisme present en l'àmbit laboral

La Unió Intercomarcal de CCOO de les Terres de Lleida commemorarà el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb diversos actes, que començaran a 2/4 de 10 del matí amb la presentació de les dades de l’informe laboral sobre les dones, a Lleida, el 2016, presentació que anirà a càrrec de Toni Moya, secretari de Polítiques d'Igualtat i Moviments Socials de CCOO de les Terres de Lleida. Les dades de l’informe, en general, evidencien que la precarietat laboral a afecta més les dones.

Després es projectarà de la pel·lícula Sufragistas, presentada per Raquel Collado, responsable de l’Àrea d’Igualtat de Gènere de CCOO de les Terres de Lleida. Un cop acabada la pel·lícula, s’obrirà un petit espai de reflexió i col·loqui.

Per acabar la commemoració, els delegats i delegades de CCOO es concentraran al davant del sindicat i es llegirà el manifest, que demana noves mesures contra la violència masclista i una major rapidesa per aconseguir la igualtat efectiva de dones i homes.

A dia d'avui encara existeixen casos de moobing a les empreses i inclús s'han donat casos a institucions, especialment cap a les dones, i per tal d'acabar amb aquestes males pràctiques empresarials, cal posar-nos molt estrictes. La precarietat laboral que tenen les dones avui dia és una mostra molt clara que ens fa pensar que cal potenciar la igualtat de drets laborals cap aquest col·lectiu i que s'ha d'acabar amb la sensació de superioritat de l'home vers la dona. 

 

Darrera modificació el K2_DimPMCETE_Març+0100RMarPMCET_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat