SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

El centre històric de Balaguer necessita un impuls

El centre històric de Balaguer ha estat sempre una de les zones més comercials i freqüentades de tots els barris de la ciutat. No obstant, els darrers anys i amb l'aparició de la crisis molts negocis han tingut que tancar les seves portes. 

Però hi han botigues s'han inaugurat els darrers mesos, entre elles l'Inalba del Mercadal, justament al principi del carrer d'Avall que es dedica al sector de la pastisseria desde fa molts anys.

A pesar que l'Ajuntament ha posat en marxa una campanya per recuperar el petit comerç sembla ser que el ritme d'aparició de noves botigues és lent. 

Moltes botigues del carrer d'Avall i Major estan tancant progressivament i alguns comerciants argumenten que "davant la crisis ,l'Ajuntament encara no s'ha implicat prou per recuperar el comerç de proximitat".

Quan vam iniciar la legislatura el primer tinent d'alcalde Carlos Garcia apuntava en aquest diari digital que cal imitar el model de França, on el Casc Antic és el principal lloc d'atracció comercial. Caldria doncs aprofitar el potencial de la ciutat per fer-la una de les ciutats més atractives del Prepirineu de Lleida. També caldria seguir potenciant el turisme familiar de qualitat.

 

 

 

 

 

Darrera modificació el K2_DijPMCETE_Març+0100RMarPMCET_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat