SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

El teatre de Balaguer acollirà l'espectacle familiar 'Universari', de Marcel Gros

Destacats El teatre de Balaguer acollirà l'espectacle familiar 'Universari', de Marcel Gros

Aquest proper diumenge 19 de març es representarà al Teatre Municipal de Balaguer a les 18h l’espectacle familiar UNIVERSARI del pallasso MARCEL GROS, un dels clown, amb majúscules del nostre país, pel seu bagatge, pels premis obtinguts i per la seva experiència. MARCEL GROS s’autodefineix com a un bufó, un showman, un pallasso. Dels seus inicis, ja llunyants, es remunten a l’any 1984 amb la fundació de la companyia Teatre Mòbil.

No va ser però, fins a l’any 1991 quan Marcel Gros va començar el seu camí en solitari, realitzant espectacles premiats nacional i internacionalment, com ara, Standby, Merallosament boig, Inventari o Minuts, tots ells vistos, en diferents moments i llocs, a la ciutat de Balaguer.

Amb UNIVERSARI, Gros pretén transformar un petit univers de lletres vocals en edificis i paisatges on habita un curiós personatge que li agrada somiar despert, jugar amb les paraules i els objectes, transformant la realitat a base del riure i de la imaginació. A UNIVERSARI, el pallasso que interpreta sempre està als núvols i només tocarà de peus a terra, quan fent un salt immens, arribi a la lluna. UNIVERSARI és un espectacle adreçat a tota la família, apte a partir de 3 anys, on MARCEL GROS, el pallasso, no para de parlar, de transformar i d’il·lusionar. Un muntatge creat, produït, dirigit i interpretat per ell mateix. UNIVERSARI forma part de la programació professional de la temporada 2016/2017 del Teatre Municipal de Balaguer.

Una programació que continuarà el proper dia 25 d’aquest mateix mes de març amb la Mostra de Dansa Ciutat de Balaguer. Les entrades per a l’espectacle familiar d’en MARCEL GROS, a partir de 3€, es poden comprar anticipadament a l’Oficina de Turisme de Balaguer (973445194) de dimarts a dissabtes d’11 a 14h i de 18 a 20h. i les 24h al web teatre.balaguer.cat. El dia de la funció, el diumenge dia 19, també es podran comprar entrades a la taquilla del Teatre, una hora abans del començament, que recordem serà a les 18h.

Enllaç vídeo: https://vimeo.com/160660780

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat