SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Ángeles Ribes: "L'Exèrcit és garantia de seguretat i pau"

"L'Exèrcit és garantia de seguretat i pau i el Govern no pot vetar-los de manera arbitrària a la fira de F&T per no ser del seu gust". Així ho ha manifestat la portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, durant la inauguració de la Fira de Formació i Treball de Lleida, en la qual l'Exèrcit ha mantingut el seu estand després que el Govern instés a Fira de Lleida a què canviés les bases de participació de la Fira de F&T perquè les Forces Armades no estiguessin present en aquesta edició."No podem dependre del caprici d'alguns partits perquè una institució com l'Exèrcit tingui presència a la Fira", ha manifestat Ribes, que ha criticat de "vergonyós" dit veto acompanyada del regidor de Cs, Daniel Rubio.

"A Ciutadans defensem la llibertat i creiem que és bo que es doni coneixement de la bona tasca que fa l'Exèrcit i de les bones accions que ha fet per Lleida", ha explicat. I ha recordat que "fins fa quatre dies estava salvant i ajudant els ciutadans que s'havien quedat atrapats per les fortes nevades i el 2012 salvaven als veïns de la Vall d'Aran de les inundacions que van patir".

Com vocal que és de Fira de Lleida, Ángeles Ribes ha deixat clara la seva postura "de suport" a què les Forces Armades continuïn amb el seu estand en les pròximes edicions de la Fira de F&T, ja que "van a aquest tipus de fires per explicar als joves les sortides professionals que poden oferir". En aquest sentit, Ribes ha recordat que "més de 300 lleidatans a l'any demanen informació sobre la carrera militar" i que "ofereixen una sortida laboral d'allò més variada, donant l'oportunitat de triar fins a 15 modalitats diferents de formació".

Darrera modificació el K2_DijPMCESTE_abril+0200RAbrPMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat