SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Demanen al Ajuntament de Balaguer que netegi i converteixi en pàrquing els solars abandonats

Fa 5 anys que veïns del Carrer Divina Pastora demanen de forma educada que l'Ajuntament habiliti una zona verda o pàrquing en un solar abandonat que està en males condicions i dona molt mala imatge a la ciutat. Ni l'antic govern de CiU ni l'actual tripartit han atès la demanda d'aquests veïns. Segons el primer tinent d'alcalde, Carlos Garcia "Aquell solar no és municipal". Afegeix que "Tot el que podem fer és vetllar perquè estigui tancat i en condicions", reitera.

Fins ara l'Ajuntament no ha establert cap mena de diàleg amb el propietari del solar ni tampoc s'ha donat l'ordre de netejar-lo, que ja va ser una promesa incomplerta de l'antic govern.

Els veïns ho tenen molt clar. "Aquest solar no és municipal com molts altres que tampoc ho són. Però a altres zones de Balaguer on hi ha solars abandonats s'ha arribat a un acord amb el propietari." "El que demanem nosaltres és que l'Ajuntament contacti amb el propietari perquè està en molt mal estat i només a l'entrar a Balaguer dona una imatge molt precària del que hauria de ser Balaguer.", afegeixen. Aquests veïns creuen que l'Ajuntament podria dedicar unes hores per contactar amb el propietari i segellar un acord.

Segons ells, si el problema arriba a una solució seria una gran satisfacció.

Darrera modificació el K2_DilPMCESTE_Mai+0200RMaiPMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat