SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Carrefour impulsarà un macroprojecte a Lleida i crearà 5.000 llocs de treball

Carrefour Property ha presentat aquest dijous el seu macroprojecte comercial i d'oci per a la ciutat de Lleida, que comptarà amb més de 200.000 metres quadrats construïts, dels quals aproximadament 55.000 seran de superfície comercial. El complex desenvoluparà un espai innovador amb zones verdes i acollirà en dues plantes, a més d'un nou hipermercat de la firma, un centenar d'establiments de diferents marques comercials, d'oci o restauració i 2.500 places d'aparcament.

El projecte, que s'ubicarà en els terrenys que la firma té a la zona residencial estratègica (ARE), suposarà una inversió de 180 milions d'euros i generarà entre la construcció i la seva posada en marxa uns 5.000 llocs de treball directes i indirectes, 3.000 dels quals un cop obri el complex.

La multinacional creu que les obres començaran a executar-se entre finals del 2018 i principis del 2019 per tal que l'equipament pugui entrar en funcionament durant el 2020. La directora d’operacions i promoció immobiliària de Carrefour Property, Dolores Bañón, ha destacat que predominaran els espais oberts i que serà un lloc on "no només s'anirà a comprar, sinó on trobar-se i passar el dia".

Darrera modificació el K2_DijPMCESTE_Juliol+0200RJulPMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat