SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

El govern tripartit de Balaguer ha signat un crèdit de 1'4 milions d'euros per inversions

L'Ajuntament de Balaguer ha signat el crèdit de 1,4 milions d’euros aquesta setmana, amb el Banc de Sabadell, amb un interès del 0,52 %, cosa que permet activar les inversions que estaven lligades al crèdit.

Entre aquestes inversions destaquen les obres que s’han d’efectuar a la part inferior del Pont Nou per valor de 90.000 euros i que podrien realitzar-se a partir del proper mes de setembre, les obres de reforma del carrer Botera, per valor de 247.000 euros i que podrien estar adjudicades a principis de setembre per començar-les a principis d’octubre, i la substitució de la gespa artificial del camp de futbol, amb un pressupost de 149.000 euros que es farà durant les dos o tres primeres setmanes de setembre.

A mes d’aquestes inversions, el crèdit també permetrà fer la primera fase d’iluminació de la muralla amb una inversió de 60.000 euros, l’arranjament de la part de l’entrada de l’edifici mudejar, anexe a Santa Maria i la seva musealització del Gòtic a Balaguer, la nova senyalització turística, les audioguies del Museu de la Noguera, la continuació de les obres de la Reguereta. La compra d’un vehicle per la Policia Local, i per fer front a les despeses d’inversions realitzades d’urgència com la barana nova del Pont Nou, les noves instal·lacions dels serveis socials, l’aire condicionat de la biblioteca, entre d’altres.

Darrera modificació el K2_DivPMCESTE_Agost+0200RAgoPMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat