SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

El vicepresident Junqueras i el conseller Romeva visiten La Noguera

El vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, i el conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, visitaran aquest divendres, 1 de setembre, a les 12.30 h, les fosses exhumades de la Guerra Civil a Prats de Lluçanès (Osona) en el marc del Pla de fosses 2017-18. El punt de trobada serà a l’exterior de l'església romànica de Sant Andreu de Llanars situada al terme municipal de Prats de Lluçanès. Posteriorment, el vicepresident Junqueras i el consellerRomeva atendran els mitjans de comunicació.

                                                                                                                                                    

El mateix divendres, a les 9.45 h, el conseller Raül Romeva visitarà la fossa exhumada a Vilanova de Meià (la Noguera) i també contemplada al Pla de fosses 2017-18. El punt de trobada per als mitjans de comunicació serà el pàrquing situat a l’entrada de Vilanova de Meià. Tot seguit ens desplaçarem a la fossa i el  conseller Romeva atendrà els mitjans de comunicació. També hi assistirà la directora general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Carme Garcia.El Pla d'actuacions en fosses de desapareguts durant la Guerra Civil i la dictadura franquista, impulsat pel Departament d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, contempla actuacions a l'Alt Pirineu i Aran, el Camp de Tarragona, la Catalunya Central, Girona, Lleida i a les Terres de l'Ebre. A més de les actuacions previstes a curt termini, el Pla també inclou la sistemització dels protocols d'actuació i la planificació de futures intervencions. S'estableix així una dinàmica clara, formal i continuada de treball per a la recuperació de restes de persones desaparegudes.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat