SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

Neix 'Ara Terres de Lleida', una nova publicació en paper

Destacats Neix 'Ara Terres de Lleida', una nova publicació en paper

Gràcies a la col·laboració entre diari Ara i 7accents neix Ara Terres de Lleida, una nova publicació periòdic en format paper que es presentarà la propera Fira de Sant Miquel de Lleida. Així, el primer número es posarà a la venda el dimecres 27 de setembre als quioscos catalans, conjuntament amb el diari Ara per 1,30 euros. Aquest periòdic pren el relleu del SE7, millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals.

Segons ha confirmat aquesta setmana l'empresa de comunicació lleidatana els lleidatans que visitin el certamen agrari seran obsequiats amb un exemplar.

L'Ara Terres de Lleida contindrà un mínim de setze pàgines en format tabloide i es publicarà l'últim dimecres de cada mes. Desde El Mercadal desitgem molta sort als nostres companys de 7accents i els hi desitgem molta sort en aquesta nova aventura.

Darrera modificació el K2_DimPMCESTE_Setembre+0200RSetPMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat