SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

El Partit Demòcrata vol fer possible la 'revolució dels somriures'

El Partit Demòcrata farà un total de 636 actes arreu del territori amb motiu de la campanya del referèndum d’autodeterminació del proper 1 d’octubre. En aquests actes -que inclouen els tres grans mítings d’inici, equador i clausura de la campanya i que es faran conjuntament amb els partits a favor del Sí i les entitats sobiranistes-, hi participaran el president de la Generalitat, Carles Puigdemont; el 129è president de la Generalitat i president del Partit Demòcrata, Artur Mas; la coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal; tots els consellers del PDeCAT al Govern així com diputats als Parlaments de Catalunya, el Congrés i Brussel·les; senadors; alcaldes i altres membres de l’executiva i dirigents territorials.

D’aquesta manera, el Partit Demòcrata mobilitzarà tot el seu capital polític a favor d’una gran participació en el referèndum  de l’1-O i una victòria del Sí. Per garantir la logística i el desenvolupament de la campanya es coordinaran unes 5.000 persones entre associats i simpatitzants. L’objectiu és mantenir una presència homogènia arreu del territori per arribar a tothom, especialment a uns 125.000 indecisos.

La directora de la campanya, Montserrat Candini, ha assegurat en la roda de premsa d’aquest matí que amb tots els actes previstos “pretenem que el referèndum sigui un èxit absolut” i ha afirmat que davant l’actitud de l’Estat espanyol, “el nostre compromís és amb la democràcia”. I ha afegit: “Davant les amenaces, un somriure; no caurem al parany de la campanya de la por”. Preguntada també pel paper dels alcaldes l’1-O, Candini ha deixat clar que “cal ser fidels als compromisos”, i ha reblat: “l’Estat espanyol ens pot treure de les alcaldies, però el greu seria que ho fessin els ciutadans”.

La campanya del referèndum començarà demà dijous 14 de setembre amb un gran míting a Tarragona, a les 20h. L’acte central es farà el divendres 22 de setembre a Sabadell. El míting final tindrà lloc el divendres 29 de setembre a Barcelona.

D’entre els 636 actes programats durant els 15 dies de campanya, el Partit Demòcrata garantirà la celebració d’un acte a cada comarca com a mínim on, a banda dels dirigents esmentats, també hi participaran diputats independents al Parlament com Oriol Amat, Germà Bel i Josep Maria Forné. Els 436 municipis governats pel Partit Demòcrata també celebraran actes amb motiu de la campanya que manté com a eslògan principal #SíAlMillorPaís.

Darrera modificació el K2_DicPMCESTE_Setembre+0200RSetPMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat