SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

El govern ha enviat un comunicat als col·laboradors dient que el referèndum es celebrarà

Benvolgut / benvolguda,

Contactem amb tu per haver-te inscrit en el procés de selecció de personal col·laborador per a dur a terme tasques relacionades amb l’execució del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya. Sou 47.498 les persones que heu demostrat un gran compromís i que heu volgut prestar la vostra ajuda a l’Administració electoral del Govern de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d'una demostració de força i voluntat de la ciutadania de Catalunya per fer possible aquesta fita democràtica, malgrat totes les traves i impediments que rebem constantment per part de l'Estat.

El procés d'inscripció de personal col·laborador ha finalitzat i properament, es procedirà a seleccionar les persones col·laboradores i a informar-les degudament de les tasques que caldrà dur a terme.

 

Salutacions,

Administració electoral

Darrera modificació el K2_DisPMCESTE_Setembre+0200RSetPMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat