SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

Girona, seu del Dia Mundial de la Salut Mental 2017 de Salut Mental Catalunya

Girona serà el dissabte 7 d'octubre la capital catalana de la salut mental 2017 . Amb el lema "Salut Mental, en la comunitat i en el treball" , la ciutat acollirà l'acte central del  a Catalunya, un esdeveniment festiu i reivindicatiu organitzat per la  i l'associació Família i Salut mental de Girona i comarques , amb el suport de l' Institut d'Assistència Sanitària (IAS) , la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines i de la Fundació Drissa .

La federació  , celebra el Dia Mundial de la Salut Mental cada any en una localitat diferent de Catalunya , vinculada a alguna de les seves associacions. En 2016 va ser Lleida i Salut Mental Ponent qui va coorganitzar l'acte amb Salut Mental Catalunya al recinte de la Seu Vella de la capital del Segrià. Al seu torn, Lleida va agafar el relleu de Valls, Igualada i Vilanova i la Geltrú, seu d'anys anteriors.

En Salut Mental Catalunya la commemoració d'aquesta data és "una trobada oberta a tothom: persones i famílies amb problemes de salut mental, associacions, professionals de l'àmbit social i sanitari, administracions i ciutadania en general".

Segons expliquen des de la federació catalana, aquest esdeveniment "és el nostre acte principal de sensibilització de l'any, però també l'oportunitat de reivindicar la defensa dels nostres drets i la millora de la nostra qualitat de vida".

Es pot consultar aquí el programa dels actes del Dia Mundial de la Salut Mental de Salut Mental Catalunya   i el formulari d'inscripció per al Dia Mundial de la Salut Mental de SMC . A més, per a qui no pugui acudir, es podran seguir els actes de Salut Mental Catalunya en xarxes socials amb les etiquetes  # dmsmgi17  #diamundialsalutmental .

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat