SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

La cadena de supermercats Condis estudia instal·lar-se a Balaguer

Darrerament des d'aquest portal ens hem interessat per la situació econòmica de Balaguer, especialment de la plaça del Mercadal i també en el centre històric de la ciutat. Per tal de millorar la situació econòmica que pateix la ciutat hem optat per fer arribar correus electrònics a diferents supermercats (entre ells El Corte Inglés, Condis, BonPreu, Carrefour, Plusfresc, Eroski,Mercadona i Lidl), demanant la creació de nous supermercats a la capital de la Noguera, i concretament al nucli antic.

Supermercats Condis a hores d'ara ja està estudiant i treballant la viablitat d'un nou supermercat al centre històric de la ciutat, segons conversacions telefòniques amb el fundador d'aquest portal.

Altres súpers com ara Eroski, Bon Preu,Mercadona, Plusfresc, Lidl i El Corte Inglés també s'han interessat per aquesta mateixa situació i també estan estudiant d'ampliar la xarxa de supermercats. El model comercial actual ha caducat. Agradi o no el model comercial que es pretén fer des de les elits és el més coherent, i compleixen els requisits essencials: proximitat, competitius i ben gestionats. A més tenen la seva vessant social i ofereixen preus molt econòmics , descomptes i avantatges.

Creiem doncs que Balaguer ha de mirar cap al futur i per això cal que es generin nous llocs de treball. 

 

Darrera modificació el K2_DicPMCESTE_Octubre+0200ROctPMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat