SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

El Mercadal recomana als seus lectors que deixin de fumar per tenir una vida sana

Foto:arxiu Foto:arxiu

Passat l'estiu hem de preparar el nostre organisme per tornar a la feina, començar un nou curs... La tardor és un bon moment per a tres bons propòsits: cuidar l'alimentació, fer activitat física i deixar de fumar, que ja sabeu que és un tòxic. Tres propòsits que afecten molt directament la nostra salut. Si un d'aquests propòsits és deixar de fumar, és bo afrontar aquest procés sent conscient de les dificultats que implica, però amb el convenciment que és possible aconseguir-ho. No coneixem ningú que s'hagi penedit de deixar de fumar i sí moltes persones que s'han penedit de no fer-ho.

En deixar de fumar percebreu ràpidament molts beneficis i millores en la vostra qualitat de vida:

Estalviareu diners.
Tindreu més capacitat de fer exercici.
Us millorarà l'alè.
Tindreu la pell més polida i més hidratada.
Millorarà l'olor de la roba, del cotxe i de la casa.
Us augmentarà la capacitat pulmonar.
Millorareu la vostra imatge social.
Apostareu per un entorn familiar més sa i això esdevindrà un exemple positiu per als vostres fills.
Recuperareu la llibertat!

 

 

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat