Oficial ®
Dissabte, 27 Febrer 2016 17:14

El proper dilluns es faran públics els Premis de Turisme i Comerç Ciutat de Lleida 2016

Escrit per
Foto:Ajuntament de Lleida Foto:Ajuntament de Lleida

28 candidatures presentades per diferents entitats es diputaran les 6 categories de l’edició 2016 dels Premis de Turisme i Comerç Ciutat de Lleida que es faran públics el proper dilluns 7 de març en un sopar degustació d’alt nivell gastronòmic obert a tota la ciutadania que tindrà lloc a la Llotja per un preu de 25 euros.

El sopar està elaborat gràcies a la participació de reconeguts cuiners de Lleida com són Marc Lorés i Gabi Jové (Cal Xirricló), Gonzalo Ferreruela (Restaurant Ferreruela), Gerard Balasch (La Huerta), Josep Ramon Cases (Sucre i Disseny) i els xefs freelance David Molina, Albert Gastó i David López que, entre altres exquisideses presentaran tastos de coca d’espelta amb vegetals de diferents textures, costella glacejada amb xutnei de fruita de Lleida i també les postres guanyadores del concurs Madrid Fusion 2016: sotabosc dolç amb boira aromàtica de Lleida. 

Els Premis de Turisme i Comerç Ciutat de Lleida reconeixeran 3 categories tant en la modalitat turística com en la comercial. En el primer nivell es premiarà la trajectòria, personal o empresarial; la innovació i l’emprenedoria turística; i també, la iniciativa en relació a la promoció i/o comercialització del producte turístic. En el nivell comercial es reconeixerà el millor comerç de l’any; el millor venedor o venedora de l’any i també es lliurarà el premi a tota una vida dedicada al comerç.

El tinent d'alcalde i Regidor de Promoció de la Ciutat ha remarcat l’oportunitat de conjugar els premis de turisme i de comerç perquè “és un acte de justícia i reconeixement a pols econòmics fonamentals en la descripció econòmica, però també social de la nostra ciutat”. Peris ha volgut remarcar que “el turisme i el comerç de Lleida són dos eixos vertebradors de la ciutat i el seu entorn i alhora, elements de diferenciació respecte altres entorns urbans a Catalunya”.Durant el sopar degustació del dia 7 de març en què es lliuraran els Premis de Turisme i Comerç Ciutat de Lleida, també es coneixeran els guanyadors de la 27a edició del concurs de joves cuiners, Àngel Moncusí. 

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre