EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 29 Febrer 2016 13:01

Agramunt renova el vehicle de la policia local

Escrit per Joan Zamora
Ajuntament d'Agramunt Ajuntament d'Agramunt

L’Ajuntament d’Agramunt ha renovat un dels vehicles de la Policia Local. Les característiques del nou vehicle, amb més potència que l’anterior, permetran que els agents puguin actuar amb més rapidesa en situacions d’emergència així com fer controls en camins donant més seguretat als pobles agregats del municipi. El nou vehicle està equipat amb tota la tecnologia necessària per funcionar com una unitat mòbil.

El nou vehicle que entrarà en funcionament la propera setmana ha suposat un cost de 24.500€ que inclouen l’adquisició i tota la instal·lació i adequació per convertir-lo en un vehicle policial.

D’altra banda, en la sessió plenària celebrada ahir a la sala de plens de l’Ajuntament el consistori va aprovar per una banda, el conveni de cessió d’ús del programari SIPCAT de gestió i suport als processos de les Policies locals amb la Generalitat, i per l’altra Agramunt va adherir-se a la xarxa Rescat de radiocomunicacions d’emergències i seguretat de Catalunya.

També, es va aprovar firmar un conveni de col·laboració entre l’organisme autònom Jefatura Central de Tràfico, el Servei Català de Trànsit i l’Ajuntament d’Agramunt per l’intercanvi d’informació en matèria de seguretat viària i accés a les bases de dades.

           

Amb totes aquestes mesures des de l’Ajuntament es preveu dotar el cos de la Policia Local de tots els mitjans necessaris per tenir un poble més segur. 

Darrera modificació el Dilluns, 29 Febrer 2016 18:05

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER