EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 01 Març 2016 13:01

Cimera territorial sobre el potencial logístic de Lleida

Escrit per EL MERCADAL

Durant l’any 2013, la província de Lleida va gestionar 31 milions de tones a través de 3,8 milions d’operacions de transport; mentre que la previsió per a l’any 2025 mostra un fort augment del 20%.

És una de les principals conclusions de l’estudi del potencial logístic de les comarques de Lleida, que aquest dijous 3 de març la Diputació de Lleida presentarà a les administracions i sectors implicats per analitzar les potencialitats del territori en l’àmbit logístic i dibuixar un full de ruta que permeti d’assolir aquest propòsit de creixement econòmic i industrial,  aprofitant la potència del sector agroalimentari, el posicionament geostratègic i les comunicacions del territori.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’associació multisectorial Ferrmed, principal grup de pressió liderat des de Catalunya per impulsar el corredor mediterrani de mercaderies.

La jornada es durà a terme a la Sala d’Actes, a les 11 hores, i comptarà també amb la presència del president de Ferrmed, Joan Amorós.

 

Darrera modificació el Dimarts, 01 Març 2016 13:02

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER