EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 04 Març 2016 18:58

OPOcat, l’aplicació de moda pels opositors a Policia de Catalunya

Escrit per

Arran de les recents notícies de les possibles noves convocatòries, no podia arribar en millor moment, OPOcat, una nova aplicació catalana pensada exclusivament en preparar als opositors per tal de superar les proves e ingressar als diferents cossos policials de Catalunya,  Cos Mossos d’Esquadra , Guàrdia Urbana i Policia Local.

OPOcat està adquirint molt d’èxit en el sector amb un creixement continu i exponencial posicionant-se com una eina referent i gairebé obligatoria per tots els que volen complir el seu somni.

Així doncs, després d’informar-nos acuradament  us expliquem el perquè de tot plegat:

El fet que l’aplicació esdevingui  amb una bona i ràpida acceptació es degut a que els usuaris d’aquest cercle valoren molt positivament la qualitat del seu contingut per davant de la quantitat ja que d’aquesta manera els hi garanteix un major nombre de possibles preguntes d’examen. Ja sabem la dita de "és millor qualitat que quantitat", ara bé, també cal esmentar que a dia d’avui disposa de 2600 preguntes que van creixent diàriament i tampoc està gents malament per acabar de començar!

 

Quin és el contingut ?

L’objectiu principal d’OPOcat es oferir a l’opositor una eina  d’estudi el més fidel possible a l’exàmen real, i per això diposa de simulacres d’exàmen que contenen  preguntes de diferents temàtiques  amb els seus percentatges corresponents, que son reals,  com també ho son el temps o el valor de preguntes acertades i errònies; d’aquesta manera l’opositor va més conscienciat i preparat al que trobarà el dia clau.

Les  temàtiques estan organitzades amb tests d’actualitat, cultura general (Història, Geografia, Art, Literatura, Ciències i Varis), tests específics del Cos de Mossos d’Esquadra (Institucional, Coneixements de l’entorn, Seguretat i Policia) , normatives, Guàrdia Urbana i Policia Local

Cal esmementar que per aprendre cultura general d’una manera més amena, compta amb la temàtica “Barreja” on aleatòriament es barregen diferents preguntes de cultura.

A més a més també disposa d’exàmens oficials d’anys anteriors per tenir una millor idea del que s’efronta.

Actualment el contingut de Guàrdia Urbana es basa en la ciutat de Barcelona però segons consta al seu web oficial, estan preparant noves localitats, on Lleida serà la propera.

Com funciona ?

A grans trets podem observar que és una aplicació molt cuidada y ben pensada.

Des de la pantalla principal es pot accedir a tot el contingut i veure a simple vista quin és el nivell adquirit en tot moment.

Disposa de diferents opcions que fan de l’aplicació una eina molt pràctica:

Durant l’execució dels tests, permet repassar les preguntes i al finalitzar revisar les correccions, d’aquesta manera se n’aprèn dels errors i es reforcen els punts febles.

El perfil de l’usuari disposa d’un històric de tots els tests realitzats i així es pot veure clarament, mitjançat gràfiques i puntuacions, tots els progressos per cadascuna de les temàtiques.

Un gran aventatge d’obligada menció,  és que un cop descarregada l’aplicació es pot utilitzar sense necessitat de connexió a internet, d’aquesta manera es pot estudiar en qualssevol lloc o moment, sent necessària la connexió tant sols perquè s’actualitzin les preguntes que OPOcat va introduïnt diàriament.

 

En resum:

Sense cap mena de dubte parlem d’una aplicació molt completa, ràpida, intuïtiva i sobretot actualitzada, el que ho fa una eina  molt completa e indispensable per estar entre els primers.

Podem destacar varis trets essencials per descarregar  aquesta aplicació:

- Accés a CME, GUB i Policia Local.

- Tests actualitzats i de qualitat. 

- Rapidesa i simplicitat.

- Estudiar sense necessitat de connexió a internet.

- L’avantatge de les temàtiques “Barreja” i “Simulacres”

- Exàmens reals d’altres anys. 

- Evolució i control absolut: pots seguir, analitzar els resultats i reforçar els punts febles.
- Accés privat i amb dades personals encriptades

- Idioma oficial: el Català, per a Policia de Catalunya.

Per més informació visiteu el seu web i bloc: www.opo.cat

També podeu seguir-la des de les xarxes socials:

https://youtube.com/c/OpoCatalunya

https://plus.google.com/+OpoCatalunya

twitter.com/opocat

Darrera modificació el Divendres, 04 Març 2016 19:11
Sara Millas

34 anys. Directora de Lleure, Comunicadora. Mediadora familiar. Emprenedora i dinàmica. 

Fundadora de diverses entitats educatives, familiars i socials relacionades en el món de l'educació no formal, per l'aprenentatge de tothom (gent gran,infants, adults i joves).

Organitzadora d'events.  Administrativa i Educadora. Col·laoradadora amb mitjans de comunicació realitzant els meus articles d'opinió i punts de vista. Participadora en seminaris educatius. Aposto per una expressió lliure i plena d' iniciativa. El món educatiu i familiar són el motor que mouen la meva feina. 

 

"Sigues tu mateix"

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER