EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 08 Març 2016 12:50

Els Castellers de Lleida realitzen tallers divulgatius d’aprenentatge als centres educatius de la ciutat

Escrit per Joan Zamora
Els Castellers de Lleida realitzen tallers divulgatius d’aprenentatge als centres educatius de la ciutat Ajuntament de Lleida

Els Castellers de Lleida ofereixen tallers divulgatius d'aprenentatge del fet casteller, per als centres educatius d’educació infantil, primària i ESO, dins el programa educatiu municipal “Educació a l’Abast” de la Paeria. Amb aquesta iniciativa, sota el nom de “Els valors en el món casteller” per a educació infantil i primària i “Aprèn a fer castells” per a ESO, els Castellers de Lleida tenen com a objectius transmetre els valors associats al fet casteller i donar a conèixer l'origen, l'evolució i les característiques actuals dels castells.

Al voltant de 20 centres educatius de diferents nivells s’han inscrit en aquests tallers. Enguany els Castellers de Lleida també visitaran les Aules Docents de l’Hospital Arnau de Vilanova i de l’Hospital de Dia Infanto-Juvenil de l’Hospital de Santa Maria. Els tallers, que van començar el passat 3 de març amb els alumnes del CFGS d’educació infantil de l’institut Ronda, consisteixen en una exposició audiovisual i un taller pràctic participatiu amb els alumnes, on es realitzen diversos pilars per aprendre a participar i a pujar en una pinya.

En aquestes visites escolars, els Castellers de Lleida demanen, a més, la col·laboració de les famílies i els centres educatius en la recollida d’aliments a benefici del Banc d’Aliments, en una iniciativa que es va iniciar el passat curs amb l’objectiu de fomentar la sensibilitat i la solidaritat envers els nens i les famílies amb menys recursos econòmics.

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER