EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 05 abril 2016 12:39

L'Ajuntament de Barcelona vol que la contractació pública sigui responsable

Escrit per EL MERCADAL

L’objectiu de la jornada, que porta per títol “Els reptes de la contractació pública en el context de la crisi econòmica”, és elaborar una guia per introduir clàusules socials, ambientals i laborals en la contractació de l’Ajuntament. L’Ajuntament de Barcelona contracta prop de 1.000 milions d’euros l’any, i aquesta xifra augmenta fins a 2.000 milions si es té en compte tot el grup d’empreses de l’Ajuntament.

En la seva intervenció, Pisarello ha declarat que es vol abordar la internalització de processos amb “prudència i audàcia” per posar fi al que ha qualificat “d’ajuntament a l’ombra”. I ha afegit: “Tenim el deure de demostrar que hi ha alternatives davant un model econòmic que no ha funcionat per injust, insostenible i ineficaç.”

Arran de la jornada es posarà en marxa una taula social i institucional integrada per actors econòmics i socials de la ciutat que han d’elaborar, abans de l’estiu, el document amb les guies de contractació responsable.

Una de les prioritats de l'Ajuntament en la contractació serà la d'oferir feina per els col·lectius més desfavorits, com ara persones amb algun tipus de discapacitat, joves en risc d'exclusió i dones. 

 

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER