EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 08 abril 2016 16:39

El govern de la Generalitat apostarà el teixit empresarial català

Escrit per
El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, i el president de la patronal PIMEC, Josep González, s’han reunit avui amb la intenció de debatre diversos aspectes sobre l’activitat de les petites i mitjanes empreses catalanes, amb l’objectiu de potenciar la seva competitivitat. Junqueras ha assenyalat que la millor forma de de generar ocupació passa per potenciar el teixit empresarial autòcton. Precisament, el vigor de les pimes catalanes ha estat un dels vectors de creixement del PIB dels darrers mesos. L’economia catalana va créixer un 3,4% l’any passat, el registre més elevat dels darrers nou anys. El sector de serveis va liderar aquesta empenta (enfortiment de la demanda interna i turisme), amb un increment del 3,6%, seguit de la construcció (3,4%) i la industria (2,4%). En aquest darrer cas, els segments més actius van ser els del cautxú i plàstic, químic i metal·lúrgia.
 
El vicepresident ha remarcat el compromís del Govern per consolidar el procés de reindustrialització endegat després d’uns anys de forts ajustaments. En aquest sentit, Junqueras ha constatat el paper rellevant de l’ICF a l’hora de facilitar suport financer als projectes empresarials, i ha posat de manifest els sobrecostos energètics i de transport ferroviari que pateixen les pimes, recalcant que aquestes polítiques depenen del govern central. El responsable de les finances catalanes també ha esmentat la ferma voluntat del Govern de normalitzar progressivament el pagament a proveïdors, per reduir els nivells de morositat de l’administració. Al fil d’aquesta qüestió, ha destacat que Catalunya se situa per sota de la mitjana de les comunitats autònomes pel que fa al període mitjà de pagament als proveïdors.  
 
Per la seva banda, Josep González, que ha vingut acompanyat del secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, ha demanat al vicepresident afermar i dotar de recursos la formació professional, i ha ofert la seva col·laboració per la creació d’un Observatori que tracti les necessitats professionals de les empreses. Finalment, González ha parlat sobre l’impacte que tindria en l’economia, l’empresa i la societat catalanes l’increment del salari mínim, que aproparia el poder adquisitiu de molts treballadors al de la resta de països europeus.    
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER