EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Diumenge, 10 abril 2016 12:10

La consellera Munté afirma que el govern espanyol "no té cap credibilitat"

Escrit per
Foto:Generalitat de Catalunya Foto:Generalitat de Catalunya

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha afirmat avui a Sant Cugat del Vallès, que “la seva apel·lació al diàleg no té cap credibilitat” en referència a les declaracions que va fer ahir el president espanyol en funcions, Mariano Rajoy, sobre la seva disponibilitat a dialogar amb el Govern català. Aquestes declaracions, fetes a la convenció del Partit Popular celebrada aquest dissabte a Barcelona, “no representen cap novetat ni cap idea nova”.

 
En aquest sentit, Munté ha constatat el Govern espanyol “no articula cap tipus de resposta pels problemes de la ciutadania, com recentment ho ha fet amb la pobresa energètica”. En definitiva, ha dit, no demostra “cap sensibilitat cap a les demandes legitimes dels territoris, com és el cas de Catalunya”.
 
La consellera de la Presidència ha fet aquestes declaracions en el decurs de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat física que ha tingut lloc a Sant Cugat del Vallès. En el seu parlament, Munté ha destacat que des del Govern, el departament de Salut i la Secretaria General de l’Esport, “estem fermament compromesos amb la pràctica esportiva i seguim les indicacions de l’Organització Mundial de la Salut per conscienciar la ciutadania de la importància de la practica diària de l’activitat física”. “Practicar esport es importantíssim per la salut física, però també per l’emocional, pel treball en grup, pel rendiment acadèmic, per l’autoestima i per les relacions humanes”, ha afegit la consellera.
 
Després del seu parlament, la consellera ha participat en una caminada esportiva acompanyada pel secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; el director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig; autoritats municipals i presidents d’agrupacions esportives.
La independència està més a prop...
Darrera modificació el Diumenge, 10 abril 2016 12:15
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER