EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 14 abril 2016 17:46

Estrenen els nous jutjats de Balaguer

Escrit per EL MERCADAL
 
El conseller de Justícia, Carles Mundó, acompanyat del president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Jesús M. Barrientos, i de l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha inaugurat avui el nou edifici dels jutjats de Balaguer, que substitueix les dues antigues seus del carrer Àngel Guimerà.
 
El conseller Mundó ha subratllat que, “en un context de limitacions pressupostàries, el Departament de Justícia fa un gran esforç” per poder dotar partits judicials com el de Balaguer de nous equipaments i de més personal. Es tracta de fer tot el possible perquè la justícia sigui “més eficaç i, per tant, més justa”, ha afegit.
 
Les limitacions pressupostàries també coincideixen amb el procés de digitalització dels jutjats. En aquest sentit, el titular de Justícia ha aprofitat la inauguració per “reivindicar un esforç addicional a l’Estat”. En relació amb això, Mundó ha recordat que l’Estat recapta cada any 60 milions d’euros en concepte de taxes judicials a Catalunya, però la Generalitat “no en veu ni un cèntim malgrat que és qui presta el servei”.

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER