EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Diumenge, 17 abril 2016 13:17

El Mercadal demana el suport de la Generalitat de Catalunya per poder crear llocs de treball a Balaguer

Escrit per

El Mercadal ha instat les darreres setmanes a totes les institucions a fer un sobreesforç per poder en un futur crear ocupació a la ciutat de Balaguer. Tot i que s'ha demanat formalment a la Generalitat de Catalunya, Diputació de Lleida, Paeria de Lleida i Ajuntament de Balaguer a que es posin les piles per a posar en marxa el projecte com a empresa innovadora no s'ha rebut cap resposta afirmativa. El Mercadal va nèixer amb la vocació d'oferir un periodisme descentralitzat i optimista, basat amb els drets humans, els valors i la tolerància. 

El projecte que és pioner a Europa i el món, apostarà per l'inclusió social de col·lectius en risc d'exclusió. Actualment tot i que es té el suport moral de totes aquestes institucions encara no s'ha arribat a cap acord per poder posar en marxa aquesta nova empresa.

L'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal i Giné ha manifestat la seva solidaritat i compromís per fer viable aquest projecte en un futur pròxim no més tard de 2017 i que s'estudiarà la viablitat del projecte i finançar-lo d'alguna forma ja que és un projecte de caràcter social en l'àmbit de la salut pública, on també diferents associacions de salut de la comarca i de Lleida han manifestat el seu recolzament. El projecte té fins ara el suport de  Esquerra,PSC, CUP, Ara Sí Balaguer i Ciutadans  de Balaguer . Curiosament, Convergència i Unió i el seu ex-alcalde (Josep Maria Roigé) encara no s'ha posat en contacte amb els responsables d'aquest mitjà per donar-los el seu suport.

Els responsables d'aquest portal creiem que tothom es mereix una oportunitat, i encara més quan pel mig hi han els drets de les persones amb discapacitats o en risc d'exclusió social. En el cas que es rebi una negativa de l'Ajuntament de Balaguer, els seus responsables no descarten obrir contactes amb altres municipis. L'alcalde de Balaguer es manté ferm al diàleg...

Darrera modificació el Diumenge, 17 abril 2016 18:37
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat
Més en aquesta categoria: « Trencant l'estigma Nova finestra al món »

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER