EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 18 abril 2016 17:55

Balaguer: ciutat exemplar en la lluita contra el càncer infantil

Escrit per

Balaguer ahir va fer història. Prop de 7300 persones es van posar la gorra ahir a Balaguer per recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil, una jornada solidària que va superar totes les expectatives i en la qual es van recaptar prop de 60.000 euros, que es destinaran a l’AFANOC

Més 7.000 persones es van posar la gorra ahir a Balaguer per recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil, una jornada solidària que va superar totes les expectatives. Des de la comissió organitzadora s’han mostrat avui molt satisfets per com va anar tot plegat.

 
La festa solidària va començar amb la cursa i la caminada popular, a la qual van participar més de  3.500 persones, va seguir amb la Fira dels somnis, a la qual també va assistir moltíssima gent i va acabar amb el dinar celebrat al pavelló Molí de l’Esquerrà amb l’assistència de 800 persones. Tot plegat, ha servit per recaptar al voltant de 60.000 euros.
 
Bona part de la ciutadania de Balaguer es va bolcar en el Posa’t la gorra d’ahir diumenge però també gent d’arreu de la comarca i fins i tot de Lleida ciutat o la província de Barcelona. Aquest també és un fet que ha destacat avui Joan Arjona.
La Fira dels somnis, celebrada al Parc de la Transsegre, va comptar amb més de 100 tallers i activitats lúdiques estructurades en franges d’edat. El dinar popular al pavelló Molí de l’Esquerrà va acabar amb la celebració de dos sortejos de regals, un amb objectes d’esportistes i artistes famosos i l’altre amb regals lliurats per diferents cases comercials. 
Cal remarcar que molta gent que no fa vida a Balaguer ha tornat per posar-se la gorra. I això diu molt dels balaguerins...
 
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER