EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 18 abril 2016 18:09

La sang del drac va fer llegenda

Escrit per
  • Biblioteques dels deu districtes de Barcelona acolliran campanyes de donació de sang el 20 i 21 d’abril. A la resta de Catalunya també s’hi faran col·lectes coincidint amb Sant Jordi
  • Autors com Genís Sinca, Màrius Serra o Teresa Roig signaran llibres i donaran sang.
  • Els donants rebran una rosa i un llibre com a reconeixement al seu gest altruista 

Deu biblioteques dels deu districtes de Barcelona obriran les portes el 20 i 21 d’abril per acollir col·lectes de donació. La campanya, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, s’ha consolidat després de quatre edicions com l’activitat que dóna el tret de sortida a la festa del llibre i la rosa.

Aquest any, amb l’eslogan “La sang del drac va fer llegenda”, s’ha volgut posar de manifest el lligam entre la història de Sang Jordi i la donació i convidar a tota la ciutadania a participar en la campanya.

Les editorials Plataforma Editorial, Ediciones B, Edicions 62, Planeta Edebe, Arcadia, Meteora, Editorial Hispano Arabe i Sandra Bruna obsequiaran els donants amb llibres, mentre que autors com David Nel·lo, Roger Pastor, Màrius Serra o Genís Sinca, entre altres, s’estan implicant en la campanya, dinamitzant-la a través de les xarxes socials i acompanyant en els donants a les col·lectes. Tots els donants rebran també una rosa confeccionada per la Fundació Gaspar de Portolà.

Darrera modificació el Dilluns, 18 abril 2016 18:14
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER