EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 18 abril 2016 18:16

Augmenten un 31% els vols intercontinentals a l’aeroport de Barcelona

Escrit per
Foto:Ajuntament de Barcelona Foto:Ajuntament de Barcelona

A aquest augment del nombre de destinacions se suma també el nombre de freqüències setmanals intercontinentals, que tampoc no ha deixat de créixer i que, actualment, se situa en 234. En aquesta dècada, doncs, el tràfic aeri intercontinental ha crescut fins a multiplicar-se per sis el nombre de passatgers directes intercontinentals, cosa que demostra un gran salt qualitatiu i quantitatiu de les instal·lacions aeroportuàries.

Com que el tràfic intercontinental ja supera els 2 milions de passatgers i és una realitat que continua creixent, el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries(CDRA) ha elaborat un pla estratègic per al període 2016-2017. Aquest document neix del conveni de col·laboració entre la Generalitat de CatalunyaAena, l’Ajuntament de Barcelona i la Cambra de Comerç, i facilita la col·laboració institucional per promocionar la ciutat de Barcelona, aconseguir més connexions intercontinentals directes i impulsar la ciutat com a motor econòmic i turístic.

Segons el regidor d’Ocupació, Empresa, Comerç i Turisme, Agustí Colom, les noves connexions amb les línies aèries creen llocs de treball, faciliten els fluxos de negoci i fan complir els requisits previs per a la instal·lació d’una empresa. Segons Colom: “Barcelona s’emmiralla en les grans ciutats europees i dialoga amb elles per ser un pol que atrau empreses innovadores.”

El pla també determina els mercats i les ciutats més estratègics per a la capital catalana i el seu aeroport, entre els quals destaquen Tòquio, Seül, Buenos Aires, Shanghai, Los Angeles o San Francisco. A més, Barcelona serà l’amfitriona del principal congrés d’aviació intercontinental del món, el World Routes Forum.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER