EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 23 abril 2016 13:44

President Puigdemont: "Sant Jordi serveix per fer-nos sentir i respectar davant els dracs ferotges que ens volen tenallar"

Escrit per

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha pronunciat aquest matí un missatge institucional amb motiu de la Diada de Sant Jordi per animar tots els catalans i catalanes a participar activament d’aquesta festa.

 
Una celebració que el cap de l’Executiu ha destacat que “serveix per reivindicar la llengua i la cultura catalanes, per fer-nos sentir i respectar davant els dracs ferotges –que n’hi ha, i molts- que ens volen tenallar”.
 
Puigdemont ha remarcat que la nostra llengua“necessita encara una clara defensa”, però ha subratllat que aquesta “s’ha de fer amb arguments, propostes, diàleg, comprensió i, sobretot, amb estima cap a tothom”.
 
En un missatge pronunciat des de la galeria gòtica del Palau de la Generalitat, on avui presideix nombrosos actes commemoratius de la Diada, el cap de l’Executiu ha afirmat que “pocs països al món tenen la sort de poder tenir una Diada com la d’avui”, en la qual “tothom és benvingut” i que “ens representa com a poble davant els ulls del món”. “Hem de saber aprofitar aquesta oportunitat i mostrar-nos tal com som, lluny d’estereotips o de clixés fets, a vegades, amb mala fe”, ha reblat el president.
 
“També crec que hem de tenir ben presents totes aquelles persones que ho estan passant malament”, ha afegit Puigdemont, “tant els que tenim més a la vora, com aquells que arriben a casa nostra fugint de guerres o de situacions d’injustícia”. En aquest sentit, el cap de l’Executiu ha destacat que “la solidaritat és un valor que també hem d’exercir avui, més que mai, amb aquells que truquen a les portes d’Europa buscant una vida millor, una vida digna”.
 
 
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER