EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 03 Mai 2016 11:38

Torna a Lleida el programa de Networking per a empresaris que volen cedir el seu negoci: “el Cafè de la Reempresa”

Escrit per EL MERCADAL

El Centre de Reempresa de Catalunya ha organitzat a Lleida el primer dels dos “Cafè de la Reempresa” que té previst desenvolupar aquest any 2016. A la primera sessió d’aquest any es van donar cita prop de vint persones propietàries d’un negoci i que a curt, mig o llarg termini tenen intenció de deixar de gestionar l’empresa per un motiu de força major.

Independentment de la seva grandària, del tipus d’empresa o de la seva naturalesa, una cessió comporta un acte de gestió que no s’improvisa, sinó que s’ha d’organitzar a consciència. Davant d’aquesta situació, el Centre de Reempresa de Catalunya ha realitzat el “Cafè de la Reempresa” com a mecanisme efectiu per donar a conèixer als empresaris cedents les opcions de cessió que tenen al seu abast, el procés de transmissió al que s’enfronten i el conjunt de serveis, sense cap cost, que tenen a la seva disposició.

L’èxit d’aquestes trobades radica en el testimonial de persones que ja han cedit el seu negoci a un tercer i que poden entendre la situació personal i l’estat emocional dels assistents que són persones que estan al capdavant d’un negoci que han creat, consolidat i fet créixer i que ja sigui per una futura jubilació, per temes de salut, per poder iniciar una nova etapa professional, per temes personals com ara una separació, etc., se n’han de despendre.

La propera sessió del “Cafè de la Reempresa” a Lleida està programada pel dimecres 26 d'octubre, de les 15h a les 17h a la seu del Centre de Reempresa de Catalunya a Lleida, ubicat a la Rambla Ferran, 32 (COELL).

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER