EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 17 Mai 2016 18:16

El CEI de Balaguer es queda petit

Escrit per
Foto:Ajuntament de Balaguer Foto:Ajuntament de Balaguer
Un total de 50 persones s’han inscrit a la xerrada sobre la gestió de les Xarxes Socials – Community Manager que ha organitzat per aquesta tarda el CEI de Balaguer. És una de les primeres activitats formatives que fa el Viver d’Empreses adreçades als emprenedors i comerciants. 
 
El coordinador del CEI, Jaume Roca, valora molt positivament l’acollida que ha tingut l’activitat d’avui, també entre estudiants i professors.
 
Jaume Roca recorda que és important que tant els emprenedors com els comerciants dominin el funcionament de les Xarxes Socials per promoure qualsevol tipus d’activitat.
 
La xerrada, que es fa de les 18.00h a les 20.00h, va a càrrec d'Oscar Fornas, director de M Managers
 
L’activitat està organitzada pel CEI Balaguer, l’Ajuntament de Balaguer, Global Lleida, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Lleida amb el suport de la Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Ocupació, Catalunya Emprèn i la Unió Europea - Fons Social Europeu.
 
D’altra banda, per a finals de mes, per al dia 26 de maig, el CEI ha previst una altra xerrada, en aquest cas una xerrada sobre Màrqueting per a persones emprenedores i pimes. Les inscripcions ja es poden fer de forma totalment gratuïta a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
El CEI és un espai destinat a les persones emprenedores que volen engegar una activitat empresarial o de treball autònom en un entorn que afavoreixi el seu desenvolupament i consolidació. 
 

El CEI Balaguer busca noves empreses. Si estàs interessat en ubicar-te aquí tens tota la informació que pots necessitar


El CEI és un espai destinat a les persones emprenedores que volen engegar una activitat empresarial o de treball autònom en un entorn que afavoreixi el seu desenvolupament i consolidació.

L'objectiu és facilitar l'inici de la nova activitat a través d'una sèrie de serveis complementaris, a preus més reduïts que els que ofereix el mercat, i totalment adaptats a les necessitats de les noves empreses.

En general, un viver d'empreses pot oferir els següents serveis:

• Espais modulars on les persones emprenedores i les empreses poden instal·lar-se amb serveis tecnològics avançats

• Serveis logístics i administratius compartits (centraleta, copisteria, comptabilitat...)

• Suport del personal expert en creació d'empreses (acompanyament, pla de consolidació, recerca de finançament, formació...)

• Serveis d'informació telemàtics

• Xarxa d'emprenedors

Aquests equipaments haurien d'incrementar les possibilitats de supervivència dels nous projectes d'empresa o de treball autònom; per això només s'adrecen als primers anys de la seva posada en marxa.

Un cop transcorregut el termini màxim establert, que acostuma a ser de 2 o 3 anys, la persona emprenedora haurà de buscar un nou espai per a la seva activitat, tot i que està demostrat que, majoritàriament, el suport rebut és una garantia per passar a la fase de consolidació del nou negoci.

Contacte:
Marina Espejo Sánchez
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
c/Sant Pere I - 19 
25600 Balaguer

Darrera modificació el Dimarts, 17 Mai 2016 18:29
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER