EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 24 Mai 2016 18:04

Relleu a la gerència de l'Institut Català de la Salut a la Catalunya Central

Escrit per
Foto:InfoAnoia Foto:InfoAnoia

Hi ha hagut relleu a la gerència de l'Institut Català de la Salut (ICS) a la Catalunya Central. El fins ara gerent, Lluís Rius, ha passat a ocupar responsabilitats en el programa de suport i docència del mateix organisme, i ha estat substituït per Anna Aran.
Aran ha ocupat els darrers anys llocs de direcció a l'atenció primària i a l'atenció hospitalària a Lleida. Es va formar en l'especialitat de medicina familiar i comunitària, i és màster en gestió d'institucions sanitàries. Té estudis de postgrau en gestió de la qualitat a l'atenció primària de salut.

 

A la Catalunya Central l'Institut Català de la Salut dóna servei a poc més de 400.000 persones i gestiona 151 centres de salut a les comarques del Bages, Anoia, Berguedà, Moianès, Solsonès i Osona. També presta serveis a consultoris d'altres comarques que geogràficament són properes.
Anna Aran gestionarà un equip format per 1.460 professionals de l'àmbit de la salut. Els dos col·lectius més importants són els d'infermeria, amb 531 professionals, i medicina, amb 435.
L'Institut Català de la Salut (ICS) és l'empresa pública de salut més gran de Catalunya. Presta atenció sanitària a gairebé sis milions de persones, gestiona els vuits hospitals públics que hi ha a Catalunya i gairebé 300 equips d'atenció primària. També compta amb set instituts de recerca integrats a hospitals i centre d'atenció primària.

Darrera modificació el Dimarts, 24 Mai 2016 18:07
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER