EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 02 Juny 2016 17:18

Els comerços de Catalunya ofereixen un súper premi a les persones que hi compren

Escrit per

La regidoria de promoció econòmica de l’Ajuntament de Balaguer ha presentat avui la 6a Campanya de dinamització comercial impulsada conjuntament a 32 municipis d’arreu de Catalunya (dins de la Xarxa de Barris) que pretén potenciar el comerç i el turisme del nostres  centres històrics. D’aquestes 32 ciutats catalanes, n’hi ha set de les comarques de Ponent, com són Lleida, Mollerussa, Pobla de Segur, Borges Blanques, Cervera, Solsona i Balaguer.

Aquesta campanya incentiva el consum als comerços dels nostres barris antics durant el mes de juny, oferint un súper premi a les persones que hi compren.

La imatge de la campanya és la mateixa per tots els municipis, de manera que el cartell i les butlletes del sorteig ens identifiquen a tots. El premi és comú; visites guiades, productes i serveis oferts per cada municipi participant que en conjunt obsequien amb el millor de cada lloc. Per tant, també esdevé una important eina de promoció turística  arreu del territori.

El nom de la campanya és “molt per descobrir i molt per oferir als nostres barris antics” ja ens exposa que l’àmbit d’actuació és als centres històrics d’aquestes ciutats.

La campanya consisteix en que durant el mes de juny, totes les persones que comprin als comerços adherits a la campanya dels nostres barris antics, opten a un premi en comú aportat per cada municipi adherit a la campanya. En tota l hi ha 32 municipis amb un total de 2352 comerços.

A Balaguer, el premi és una visita guiada pels carrers i places del Centre Històric, una visita a l’església gòtica de Santa Maria i un recorregut per les Muralles gòtiques, entrades pel Museu de la Noguera i el Centre d’Interpretació de l’Or del Segre, un dinar per a dues persones en un restaurant de la ciutat i un lot de productes de la terra. Cada ciutat  sortejarà 32 premis per a dues persones, el que provocarà una campanya turística de gent de totes aquestes ciutats que podran visitar i gaudir de la resta de ciutats. A Balaguer el sorteig es farà el 1 de juliol, el lliurament de premis el 8 de juliol i la trobada de les 32 parelles guanyadores que els haurà tocat Balaguer, el 24 de setembre.

En total  Balaguer entregarà 32 premis per a dues persones, entre els seus clients.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER