EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 11 Juny 2016 15:44

Els nous trens de Lleida-Balaguer-La Pobla entraran en funcionament inminentment

Escrit per

Els nous trens de la línia de la Pobla començaran a circular amb passatgers a partir de la setmana que ve, i ho faran amb dos maquinistes als comandaments de cada comboi. Un de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i un altre de Renfe. Empleats de l’ens estatal els conduiran entre Lleida i Alcoletge de forma temporal, fins que FGC obtingui les autoritzacions necessàries per circular per 1,9 quilòmetres de vies a la capital del Segrià que formen part de la Xarxa Ferroviària d’Interès General (XFIG).

L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha valorat avui molt positivament que, finalment, es posin en marxa els nous combois.

Aquesta solució transitòria s’estudia des del maig, quan la falta d’homologacions va obligar Ferrocarrils a ajornar sense nova data l’estrena dels trens, inicialment prevista per al 30 d’abril.
Tot i que encara no hi ha data per a l’estrena oficial dels nous trens, Ferrocarrils estudia que aquesta sigui abans de l’estiu, segons li van comunicar representants de l’empresa pública de la Generalitat a l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, durant una reunió a Barcelona dimecres passat.

En la reunió que van mantenir a Barcelona representants de l’Ajuntament de Balaguer amb representants de Ferrocarrils de la Generalitat i d’Infraestructures per parlar del projecte de tramviarització  de la línia ferroviària Pobla al seu pas per Balaguer, l’alcalde Jordi Ignasi Vidal va demanar que es modifiquin alguns aspectes de la proposta actual.

A finals d’aquest any es preveu que estigui enllestit el projecte executiu i durant el 2017 podrien començar les obres.
Darrera modificació el Dissabte, 11 Juny 2016 15:47
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER