EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 18 Juliol 2016 08:24

Psiquiatres i psicòlegs nord-americans afirmen que Pokémon Go és un antidepressiu natural

Escrit per

Molt s'està parlant sobre Pokémon GO des del seu llançament per a Android i iOS , però el que us venim a explicar ara és realment especial. Tal com informen des del portal Engadget, Pokémon GO té efectes beneficiosos reals sobre la salut mental . Una cosa que ha aconseguit demostrar el Doctor John Grohol, expert en teràpies amb tecnologia, que ha observat com afecta que els seus pacients amb depressió juguin a Pokémon GO.

Segons indica el prestigiós portal HobbyConsolas "El fenomen que la gent jugui a Pokémon GO en el món real proporciona avantatges en el seu estat de salut mental. Crec que és una cosa molt singular i és la primera vegada que veig una cosa així " , comentava el doctor Grohol. " El desafiament sempre ha estat que la gent amb depressió té un nivell de motivació inexistent. Però Pokémon GO està fent que vulguin sortir al carrer, prendre una mica d'aire fresc o, fins i tot, prendre una dutxa, una cosa que pot ser molt difícil de comprendre i molt més de fer en aquestes persones. Com veieu, Pokémon GO està aconseguint que molta gent amb depressió aguda surti al carrer sense plantejar-s'ho, cosa que abans resultava gairebé impossible. Un esdeveniment que el Doctor Grohol va comparar amb l'esport ja que assegura que el joc aconsegueix els mateixos resultats que aquest en funcionar com un antidepressiu amb un efecte molt fort. I és que, molts psicòlegs i psiquiatres nord-americans ja ha començat a fer servir Pokémon GO en les seves teràpies.

"Ajuda a les persones fins i tot sense pensar en que ho està fent" , comentava el doctor Grohol. "Això és perquè no veuen Pokémon GO com una eina per millorar el seu estat d'ànim. És un joc! A causa de la forma en què han creat la dinàmica de joc, han aconseguit crear un reforç molt fort perquè la gent surti fora i s'activi " . Així, el Doctor passava a afegir que Pokémon GO resulta un complement ideal a altres tractaments per a la gent amb algun tipus de problema mental, ideal per unir a altres teràpies i ajudar a pujar l'ànim.

Darrera modificació el Dilluns, 18 Juliol 2016 08:44
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER