Oficial ®
Dissabte, 30 Juliol 2016 08:38

El museu de la Noguera amb el centenari del futbol balaguerí

Escrit per

El Museu de la Noguera dedicarà l’exposició de producció pròpia d’aquest any 2016 al Centenari del futbol balaguerí.

Està previst que el Museu presenti una gran exposició a la Sala d’Exposicions Temporals fent un recorregut a la historia dels darrers cent anys de la ciutat de Balaguer i el seu lligam amb el futbol, des de la seva arribada l’any 1916 fins a l’actualitat. La exposició que comptarà amb el patrocini de l’Ajuntament de Balaguer, la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya s’inaugurarà durant les Festes del Sant Crist, el proper mes de novembre i estarà exposada fins a finals del mes de febrer de 2017.

Per tal de tenir una imatge de tots els balaguerins que han passat pel primer equip del C.F. Balaguer, el Museu de la Noguera fa una crida a tots ells per a que acudeixin al Camp Municipal d’Esports de Balaguer, el proper dissabte 3 de setembre, a les 7 de la tarda, per tal de poder realitzar una fotografia conjunta, amb els centenars de balaguerins que han format part del club durant la seva historia.

Paral·lelament a l’exposició, el Museu de la Noguera també editarà un catàleg de la historia d’aquests cent anys de futbol a Balaguer, que es presentarà durant la Festa Major del Sant Crist.

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre