EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 02 Agost 2016 18:27

Què fan els Mossos d'Esquadra segons cada nivell d'alerta

Escrit per
Nivell 4 d'alerta
La PG-ME disposa d'un Pla Operatiu Específic (POE) en el qual s’estableixen les mesures de seguretat i les accions especifiques que duen a terme els mossos d'esquadra amb la finalitat d’evitar un atemptat terrorista, segons quin sigui el nivell d'alerta antiterrorista vigent.

Els Nivells d’Alerta Antiterrorista (NAA) són una escala formada per diferents nivells que es complementen entre ells i que estan associats a un determinat grau de risc d’acord amb l’amenaça del moment; s’estableixen d’acord a uns criteris homogenis establerts amb la resta de Forces i cossos de seguretat de l’Estat (FCSE). 

Nivell actual d'alerta: 4

 
 
 

 

 

Què fan els Mossos d'Esquadra segons cada nivell d'alerta

  

Nivell 1  

Icona N1

 Què fa la policia

Nivell-1

Nivell 2  

Icona N2

 

 Què fa la policia

Nivell-2

Nivell 3  

Icona N3

 

 Què fa la policia

Nivell-3

Nivell 4  

Icona N4

 Què fa la policia

Nivell-4

Nivell 5

Icona N2

 Què fa la policia

Nivell-5
 

 

Tinc una informació que pot ajudar la policia. Què puc fer?

En cas de tenir coneixement, indici o sospita d’una activitat que pogués estar relacionada amb aquest tipus de fets, contacteu amb Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra. Podeu fer-ho per mitjà dels canals següents:

-      Formulari per enviar informació rellevant

-      Telèfon 937 285 220

-      Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

-      Comissaries de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra

-      En cas d'emergència: 112 (si diverses persones ja han telefonat al 112 per notificar un mateix accident o emergència, és possible que els operadors només us preguntin si teniu informació addicional. D’aquesta manera podem alliberar la línia telefònica més ràpidament i garantir una resposta ràpida a la propera trucada d'emergència). Indicacions per quan truqueu al 112

La PG-ME analitzarà tota la informació rebuda des de la participació de la ciutadania amb totes les garanties de privacitat i confidencialitat (si voleu conèixer l'estat de la informació que heu proporcionat ho heu d'indicar quan ens feu arribar la informació).

 

 

Si sentiu rumors...

Comproveu si la informació és veraç amb les fonts oficials de la Generalitat de Catalunya i del cos de Mossos d'Esquadra (web, xarxes socials oficials de la Generalitat de Catalunya i del cos de Mossos d'Esquadra).

En el cas que no trobeu informació, informeu-ne a la policia.

Seguiu les instruccions que us proporcionarà la PG-ME.

 

Darrera modificació el Dimarts, 02 Agost 2016 18:33
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER