EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 22 Agost 2016 15:18

Catalunya és la principal potència esportiva a nivell mundial

Escrit per

El secretari general de l’Esport va ser testimoni al Brasil del protagonisme de l'esport català, que s’ha traduït en vuit medalles (tres d'or, una plata i quatre de bronze), un balanç que Gerard Figueras ha considerat molt positiu, tenint en compte, que els atletes catalans eren 98, un terç de la delegació estatal (306 esportistes).

Aquest balanç total iguala els registres assolits pels esportistes de casa nostra a la cita olímpica de Londres de fa quatre anys – tot i que enguany han sumat dos ors més que al 2012-, la qual cosa demostra, segons Gerard Figueras, que el potencial dels clubs, les federacions i els esportistes de Catalunya es manté gràcies al treball, el talent i l’esforç de tots ells.
 
Gerard Figueras s’ha felicitat per la medalles d’or de Mireia Belmonte (200 m papallona), Saül Craviotto (K2 200m de piragüisme) i de Marc López (dobles de tennis), la plata de les jugadores catalanes de la selecció estatal de bàsquet, i els bronzes de Mireia Belmonte (400 m estils), Joel González (taekwondo, -68 kg), Saül Craviotto (K1 200m) i els catalans del combinat estatal de bàsquet.
 
També ha valorat amb nota els diplomes olímpics de Mireia Belmonte (800 m lliures, 4t lloc), el ciclista Joaquim Rodríguez (5è), els 13 catalans de l’equip estatal de hockey (5è lloc), el duet de Gemma Mengual i Ona Carbonell en natació sincronitzada (5è lloc), les 10 catalanes de l’equip de waterpolo (5è lloc), la tennista Garbiñe Muguruza (5è lloc en dobles femenins), Anna Boada i Aina Cid (6è lloc en rem), Sonia Franquet (6è lloc en tir de precisió), la ciclista Helena Casas (7è lloc), els 11 catalans de l’equip de waterpolo (7è lloc), Beatriz Ferrer-Salat (7è lloc en hípica), Bàrbara Pla, Àngela del Pan i Eli Martínez (7è lloc, en rugbi 7), Beatriz Pascual (8è lloc en 20 km marxa) i les 7 catalanes de l’equip estatal de hockey (8è lloc).
 
La majoria d’aquestes medalles i diplomes són, en bona part, fruit del treball que els esportistes realitzen al CAR de Sant Cugat del Vallès, el principal centre d’alt rendiment de Catalunya i un referent internacional, on s’hi entrenen durant l’any esportistes tant de disciplines individuals com d’equips. Els medallistes Mireia Belmonte i Joel González, les nedadores Gemma Mengual i Ona Carbonell, l’atleta Beatriz Pascual i bona part dels components de les seleccions masculines i femenines de hockey i de waterpolo, entre d’altres, han preparat al CAR la seva participació als Jocs de Rio.
 
El secretari general de l’Esport ha esmentat també el bon paper realitzat pels tècnics catalans de les seleccions masculines i femenines de bàsquet, així com la tasca dels àrbitres i jutges de casa nostra que formen part de l'altra elit olímpica i que han dirigit diverses competicions durant les dues setmanes dels Jocs, un aspecte que també contribueix a projectar el potencial de Catalunya al món a través de l’esport.
 
D’altra banda, i durant la seva estada a Rio de Janeiro convidat oficialment pel Comitè Olímpic Internacional (COI), el secretari general de l’Esport va poder donar suport als atletes catalans i, al mateix temps, assistir a actes i reunions amb representants federatius i esportius de diversos països, gràcies a les quals es van produir avenços per a l’esport català en molts aspectes
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER